dijous, 4 de febrer del 2016

COM HEM COMENÇAT L'ANY!!!!!

Hola de nou, ja hem tornat a l'escola i no parem de fer activitats. No sabríem dir quina ens ha agradat més, la veritat és que ens han encantat les dues que ara us ensenyarem.

Primer va venir la Policia Local d'Olesa a fer-nos unes classes d'Educació Viària, molt interessant tot el que ens van explicar: cinturó de seguretat, com hem d'anar en cotxe, com és d'important el casc i moltíssimes altres coses i el millor de tot és que hem quedat per un altre dia, sí sí, anirem a fer pràctiques amb BICICLETES!!!!!!!!  Yujuuuu ho estem desitjant.


La segona activitat va ser anar a visitar la Biblioteca, ens van ensenyar tota la biblioteca, fins i tot la part de dalt on van a estudiar els grans....  Després vam participar en un concurs de preguntes i respostes i em sembla que les vam encertar totes, és clar.  Finalment la Montse Cascante que és il·lustradora i a més a més és d'Olesa, ens va ensenyar algunes de les seves il·lustracions, però el més bonic és que ens va dibuixar un conte preciós sobre un circ, un pallasso i un detectiu. Moltíssimes gràcies Montse pels dibuixos que ens vas regalar, els penjarem a l'escola perquè tothom els pugui gaudir.

Bé, a veure que opineu de les fotos.

Fins aviat.














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada